Toestellen
13 oktober 2013 - Ron Smeets

Nokia Lumia 1020 review (video)

De Nokia Lumia 1020 is natuurlijk een complete smartphone met Windows Phone 8 en de, voor velen, bekende Nokia apps en functies. Maar de meest in het oog springende functie is ongetwijfeld de 41 megapixel Pureview camera met optical image stabilisation en Nokia Pro Cam software.

De meeste potentiële kopers van een Lumia 1020 zullen toch vooral op zoek zijn naar een hele goede, zo niet de beste, camphone. Dat is dan ook het zwaartepunt van onderstaande videoreview van het toestel. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=6kcleymxgms
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.