Toestellen
09 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Nokia Lumia 1020 (EOS) spec en battery-grip gelekt

De Nokia Lumia 1020, het toestel dat ook wel bekend is onder de naam Nokia EOS zal op 11 juli officieel worden gepresenteerd, nadat eerder al de foto's van het toestel gelekt waren zijn nu ook de specificaties van het toestel bekend. Daniel Rubino zegt over de specificaties te beschikken en deelde deze op zijn blog.

De Nokia Lumia 1020 gaat in ieder geval een 41 Megapixel camera sensor krijgen, zover was al bekend. Maar de Xenon en LED flitser, 2GB RAM, de 32 GB opslag (helaas geen SD slot) en NFC. De Nokia Lumia 1020 krijgt aan software mee, WP8 V 8.0.10322.71, FM radio en Flipt to silence (Amber) opties mee.
EOS
Naast de 41 Megapixel sensor heeft de camera ook Optical Image Stabilization (OIS) en een maximaal diafragma van F2.2 hebben, samen met de Pureview technologie goed voor het maken van scherpe foto's zonder flitser in moeilijke licht omstandigheden.
nokia-eos-case
Naast de specs is er ook een foto opgedoken van een optionele battery-grip voor de Nokia Lumia 1020. Deze extra 1020mAh batterij zit verwerkt in een cradle waar je het toestel in click en waardoor het toestel 35% meer energie heeft dan zonder de $70 dollar kostende accessoire.

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl