Nieuws
04 oktober 2006 - Ron Smeets

Nokia lanceert Widget service voor mobieltjes

Vandaag heeft Nokia officieel het startschot gegeven voor haar mobiele Widget service. Op Widsets dot com kun je de diverse mobiele widgets gedownload worden naar je GSM. Er is een keur aan nieuws en andere informatie beschikbaar zoals weer, verkeer en het laatste nieuws.

Als je je aanmeldt ontvang je een SMSje met daarin de mobiele applicatie voor jouw type GSM. Vervolgens maak je online een account aan (gratis) en daarna kun je de Widsets van je keuze downloaden.

Natuurlijk hebben wij er ook meteen eentje aangemaakt en gepubliceerd: Hier kun je de MobileCowboys Widset naar je mobieltje downloaden.Gerelateerde links:
Widsets: mobiele widgets
RSS feed meldingen per SMS
Gratis mobiele Moblog RSS reader
RSS Feed organizer voor Smartphones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.