Nieuws
14 februari 2014 - Ron Smeets

Nokia is nu mooi Android Groen, op facebook

Nokia heeft enkele uren geleden haar facebook pagina een nieuw kleurtje gegeven; Android groen! Waarom? Dat moge duidelijk zijn.

Over ruim een week presenteert de Fins-Amerikaanse fabrikant in Barcelona haar eerste Android smartphone. Wie had dat ooit durven voorspellen... Uhhm, ik (ahum ;-))

Natuurlijk is dat nog een gerucht en heeft Nokia nog niets officieel bevestigd (noch ontkend), maar deze 'groene' facebook make-over laat weinig ruimte voor een andere uitleg, toch? Online wordt wel nog her en der gespeculeerd dat de groene kleur mogelijk ook iets met milieubewuster werken (en produceren) te maken zou kunnen hebben, maar daar geloof ik niet in. En KPN zal er ook niets mee te maken hebben ;-)

Overigens is alleen de facebook pagina groen gemaakt. De website zelf straalt, afhankelijk van welk land je bezoekt, nog altijd fel geel, rood of blauw uit.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.