Nieuws
25 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Nokia HERE Transit met dekking in heel Nederland

Heb je een Nokia Lumia toestel en maak je vaak gebruik van openbaar vervoer in Nederland? Dan is de HERE Transit app waarschijnlijk iets voor je. De app werkt van deur tot deur inclusief kaarten met de beste wandelroute per keuze, zelfs als deze bijvoorbeeld door een park leidt.

Nokia Here werd half November 2012 aangekondigd, eind November 2012 kwam de iOS app beschikbaar. In Januari 2013 werd Drive+ voor Windows Phone 8 aangekondigd en sinds afgelopen week is de HERE Transit geschikt voor Nederland. Overigens werkt de Nokia navigatie app ook in nog vijftig andere landen.
heretransit1
Naast reisinformatie van vrijwel alle Nederlandse bussen, treinen, metro’s en trams biedt de app reisinformatie over meer dan zevenhonderd steden of stedelijke gebieden in meer dan vijftig landen via één overzichtelijke interface. Ook de unieke mogelijkheid met de looproute van en naar stations of haltes wordt weergegeven op de kaart.
heretransit2
HERE Transit is zo gebouwd, dat het vloeiend samenwerkt met HERE Maps, als je daar een locatie zoekt, krijg je vanuit die kaart de beste wandel-, autonavigatie- of openbaar-vervoerroutebegeleiding.
Op deze manier hoef je nooit het adres te kopiëren en te plakken van de ene app naar de andere.
heretransit3
Het is tevens mogelijk om een reis voor te bereiden op pc of tablet via HERE.com en favoriete locaties via ‘Verzamelingen’ te markeren. Het HERE-platform zorgt ervoor dat je favorieten ook direct op je Nokia Lumia-smartphone terug te vinden zijn. Voor meer gebruikersgemak kan de vaste route vastgepind worden op de homescreen van Windows Phone. Zo kunnen gebruikers razendsnel zien hoe hun dagelijkse route het makkelijkste verloopt.
heretransit4
De HERE Transit-app is gratis te downloaden in de Windows Phone Store via deze link.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl