Nieuws
23 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Here demo op de iPhone 5

Sinds enkele dagen staat Nokia Here, de nieuwe kaarten- en navigatie app van Nokia, ook in de App Store van Apple. Zelf moet ik hem nog wat uitgebreider testen voordat ik er echt iets over kan zeggen.

Hieronder kun je alvast een korte videodemo zien die gemaakt is de de Nokia Blog. Zij zijn niet zo heel erg postief over de kwaliteit (grafisch) van de kaarten. De resolutie daarvan is ietwat beperkt zodat wanneer je inzoomt de kaartinformatie korrelig, en minder goed leesbaar, wordt. Enfin, kijk zelf maar.

http://www.youtube.com/watch?v=0k63ugPkXe8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.