Entertainment
24 augustus 2007 - Ron Smeets

Nokia GSM bij een nieuwe auto

Kijk, dat iemand besluit om een 1- of 2-jarig abonnement af te sluiten om de nieuwste Nokia, Sony Ericsson of Samsung GSM gratis erbij te krijgen, daar kan ik nog inkomen.

In Mexico hebben Nokia en Peugeot de handen in een geslagen en daar kun je de laatste nieuwe Nokia gratis krijgen als je. . . een nieuwe Peugeot 206 ‘Nokia Edition’ koopt. Behalve het mobieltje is de auto ook uitgerust met Bluetooth hands-free set.

Dat moet wel een heel bijzondere telefoon zijn, als je het mij vraagt. Of zou je er eentje krijgen voor elk familielid, compleet met twee jaar gratis bellen, SMSen en mobiel internet? Ik bedoel, een Peugeot 206 kost toch al gauw 13.000 Euro.

Normaal krijg je, hier in Nederland, al een gratis toestel bij een 1-jarig abbo van 20 Euro.Ik weet natuurlijk niet wat normaal is in Mexico, maar dit gaat wel heel erg ver ;-)Gerelateerde links:
Nokia's multimedia en navigatie car kit
Bestuur je auto met je GSM
Gratis GSM bij een baby
Een Blackberry bij je Pizza
Gratis Smartphone bij vliegticket
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.