Geruchten
16 februari 2009 - Ron Smeets

Nokia geruchtenmolen: Vier touchscreens op komst?

Het is nog allemaal heel erg onzeker maar hier in Barcelona gaat het gerucht dat Nokia morgen (dinsdag), 24 uur na de officiele persaankondiging die zojuist afgelopen is, van plan is om maar liefst vier nieuwe full-touchscreen toestellen te introduceren.

Zoals gezegd is dit een nog niet bevestigd, noch ontkend, gerucht en we zullen dus tot morgen moeten afwachten voordat er meer duidelijkheid komt. Zou wel leuk zijn, want tot nu toe vallen de nieuwe introducties nogal tegen. Zo hebben we na de persconferenties van Sony Ericsson, Samsung en Nokia nog geen enkele nieuwe Android mogen bewonderen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.