Nieuws
17 januari 2013 - Ron Smeets

Nokia geeft weer een hint voor de Windows Phone 7.8 update

Deze maand zou het moeten gegeuren; de uitrol van de Windows Phone 7.8 update voor 'oudere' Windows Phone 7.5 (Mango) toestellen. Officieel is er nog niet veel meer bekend maar het OS is al meerdere keren online, in berichten en video's opgedoken.

Nokia Brazilië heeft op Google Plus weer eens een hint gegeven waaruit je kunt afleiden dat de update er toch echt binnenkort aan zit te komen.

Letterlijk vroeg de fabrikant aan alle bezitters van een Lumia 710, 800 en 900 of ze klaar zijn om hun toestel nog beter te maken. Daarbij werd overigens niet expliciet de Windows Phone 7.8 update genoemd maar vermoed wordt dat de update, en de vraag dus, daar wel verband mee houdt. We zullen het wel zien, binnenkort, of niet natuurlijk. Hoe dan ook wordt het wel hoog tijd dat Microsoft (en Nokia) nu eindelijk eens met de al zo lang beloofde update op de proppen komt, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.