Entertainment
02 augustus 2012 - Ron Smeets

Nokia geeft roze nagellak bij een roze Lumia 900

Nokia doet er letterlijk alles aan om haar Lumia toestellen aan de Amerikaanse man en vrouw te brengen. Soms leidt dat tot vreemde acties. Neem nu het idee om de roze versie van de Lumia 900 op te leuken door er ook een roze nagellak, in exact dezelfde kleur dus, bij te leveren.

Daarmee gaat de Finse fabrikant er dus van uit dat de roze Lumia 900 vooral gekocht zal worden door dames. Op zich geen verkeerde aannama, maar of een gratis roze nagellak de Amerikaanse vrouwen ook sneller zal doen besluiten om een Lumia 900 te kopen? Ik waag het te betwijfelen ;-)

Overigens is het niet voor het eerst dat een fabrikant gratis bijpassende nagellak bij een toestel geeft. Sony Ericsson deed dat enkele jaren geleden ook al eens met de S500i. Dat toestel verkocht best goed maar ik heb nooit gehoord dat die roze nagellak daarbij ook echt een rol speelde. Misschien was het bij de S500i wel handig om de alsmaar brekende toetsen te 'repareren' ;-))

Nokia's 'Go Pink' actie: 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.