Social Media
06 november 2011 - Ron Smeets

Nokia geeft 5 Lumia 800's weg via facebook

De Nokia Lumia 800 is wel al te bestellen maar wordt pas rond 17 november uitgeleverd. Vorige week hoorde ik nog dat de pre-orders van het toestel (nog) niet door het dak gaan, maar Nokia en Microsoft hebben nu eenmaal geen 'Apple' aantrekkingskracht. Daarvoor zullen beide partijen de komende weken en maanden veel marketing euro's moeten gaan uitgeven.

Op dit moment kun je via een facebook wedstrijd kans maken op een van de vijf Nokia Lumia 800 toestellen die de Finnen in Nederland weggeven. Hoe meer vrienden via jouw deelnemen aan de wedstrijd, des te groter wordt je kans dat je bij de winnaars zal horen.

Letwel, het is dus niet zo dat je, net als bij de vriendenloterij, allemaal een Nokia Lumia 800 wint. De kans van de deelnemer die zo veel mogelijk (facebook) vrienden en vriendinnen weet te mobileseren wordt alleen wat groter. Mmmh, dan zou ik toch liever zelf meedoen ;-)) Enfin, wil je meer weten of meedoen, surf dan naar de facebook pagina van de Lumia 800 wedstrijd van Nokia.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.