Nieuws
13 februari 2010 - Ron Smeets

Nokia Feel, je mobieltje als emotionele bezigheidstherapeut

Vaak bedenken ze best leuke toepassingen, de boys en girls van Nokia Betalabs, maar af en toe slaan ze een beetje door. Dat is, wat mij betreft, het geval bij Nokia Feel.

Ik bedoel wat moet je nu met een applicatie die jouw vertelt wat je het beste met je toestel kunt doen op basis van je emotionele toestand. Zo van, ik ben vandaag in een creatieve bui? Oeh, roept je N97 vervolgens, ga dan maar een video maken. En wat als je echt heel erg boos bent? Stelt Nokia Feel je dan voor om het toestel tegen de muur te smijten? ;-))

Enfin, ik denk dat we er de humor maar van in moeten zien en mocht je Nokia Feel eens willen proberen op je Symbian S60 Touch toestel, dan kun je de applicatie hier downloaden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.