Entertainment
25 december 2008 - Redactie MobileCowboys

Nokia en MTV zoeken audiovisueel talent

Nokia Benelux en MTV gaan opnieuw op zoek naar creatief talent. Deze keer slaan ze hiervoor de handen in elkaar met hiphopduo Pete Philly & Perquisite voor het maken van de officiële videoclip voor de nieuwe single Q & A.

Na hun Mindstate tour eind 2006 in de Melkweg, trokken Pete Philly & Perquisite zich terug om in alle rust aan hun opvolger Mystery Repeats te werken. Toevalligheden spelen dit keer een grote rol, van begin tot eind, zowel inhoudelijk als muzikaal. Op 10 november werd de vierde single van het album, Q & A, gereleased. En met dit topnummer wil het duo nu net een stap verder gaan.

Voor de officiële videoclip bij Q & A slaan ze de handen ineen met Nokia Trends Lab en MTV. Nokia Trends Lab wil door middel van verschillende experimenten de grenzen van mobiele technologie aftasten. En experimenteren is nu net iets dat perfect in het straatje past van hiphoppers Pete & Perq..

Pete Philly & Perquisite worden mentor van het Video Lab en gaan op zoek naar creatief talent voor het concept en de regie van de officiële video voor Q & A. Maar de echte uitdaging wordt het filmen van de clip, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de Nokia N95 8GB en Nokia N96. 
 
Jong audiovisueel talent kan zich tot 1 januari inschrijven via www.nokiatrendslab.nl. Pete Philly, MTV en Nokia Trends Lab kiezen het nieuwe Young Talent. Hij of zij volgt vanaf dat moment intensief het productieproces van de clip en neemt zelf plaats in de regiestoel.
Action!

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl