Entertainment
30 november 2012 - Ron Smeets

Nokia en deadmau5 in Londen; gefilmd met de Lumia 920

Afgelopen woensdag avond organiseerde Nokia samen met deadmau5 in Londen een muziek en lichtshow ter gelegenheid van de lancering van de Lumia 920 en 820. Op YouTube zijn intussen al enkele video's opgedoken die tijdens die show met een Lumia 920 gefilmd werden.

Hieronder staat de officiële videoregistratie van Nokia. Daarin is te zien hoe goed de Pureview camera van de Lumia 920 presteert in donkere omstandigheden. Ook de geluidskwaliteit is, zoals verwacht mag worden van de Rich Recording technologie die voor het eerst in de Pureview 808 opdook, uitmuntend. Enjoy! 

http://www.youtube.com/watch?v=ovKlWsRALJg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.