Nieuws
13 augustus 2008 - Ron Smeets

Nokia Email applicatie in Beta release

Nokia heeft deze week de beta versie van haar nieuwe mobile email applicatie vrijgegeven.

Met Nokia Email kun je eenvoudig je email accounts instellen op je Nokia toestel. Daarvoor hoef je bij het aanmaken van de accounts op je mobiel alleen je email adres en wachtwoord van de betreffende accounts in te voeren. Nokia Email is compatible met mailaccounts van GMail, Yahoo en de meeste ISP's.

Instellen is een eitje. Surf naar email.nokia.com en selecteer 'Sign up now'. Vervolgens selecteer je je Nokia uit de lijst met supported toestellen (E51, E61(i), E65, E66, E71, E90, N73, N80, N81 8GB of N95) en daarna voer je je email adres en wachtwoord in. Voor sommige providers moet je ook nog je login-naam invoeren.

Als Nokia contact kan krijgen met de mailserver dan ontvang je een download link op je mobieltje (nadat je op de website het gevraagde mobiele nummer hebt ingevoerd). Surf met je Nokia naar die link, volg de instructies en klaar is kees.Gerelateerde links:
Beta versie van Nokia Chat gelanceerd
Nokia wil de Blackberry markt veroveren
Nokia E71 en E66 officieel aangekondigd

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.