Nieuws
14 april 2009 - Ron Smeets

Nokia Easy Meet Beta demo

Social Network(s)ing is hot, ook op mobieltjes. Nokia speelt daar op verschillende manieren op in. Easy Meet is een van de nieuwste features.

Momenteel alleen nog in een test versie te krijgen via Nokia Beta Labs. Hieronder kun je een video demo bekijken die door Nokia zelf gemaakt is. Kansrijke nieuwe service? Of gewoon een van de vele mobile social networking tools en dus meer van hetzelfde? Ik denk het tweede, maar wat vinden jullie?

http://www.youtube.com/watch?v=B9V91mHhplo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.