Toestellen
12 augustus 2007 - Ron Smeets

Nokia E90 vs Sony Ericsson P1i

In deze ruim anderhalve minuut durende videoreview (na de klik) worden de Nokia E90 en de Sony Ericsson P1i met elkaar vergeleken.

Volgens de reviewers hebben beide toestellen hun voor- en nadelen maar wint de E90 het op punten. De Nokia is welliswaar groter, dikker, zwaarder en heeft geen touchscreen functie, maar de ingebouwde GPS, het volwaardige Qwerty toetsenbord en het grotere display wegen niet op tegen de voor- en nadelen van de P1i. Die heeft wel een touchscreen display, is wat compacter en lichter maar moet het ook doen met een kleiner scherm, een onhandig semi-qwerty toetsenbord en slechtere videokwaliteit.Gerelateerde links:
Nieuw in de winkel: Nokia 6120, Sony Ericsson P1i, TomTom Go 720
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Nokia E90 Communicator
Eerste officiele foto van de Nokia E90?
Eerste echte foto's van de E90
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.