Accessoires
03 juli 2007 - Ron Smeets

Nokia E90 met 8GB geheugen

Zoals op de foto hierboven (klik voor een grotere versie) duidelijk te zien is kan de Nokia E90 zonder problemen worden uitgebreid met een 8GB SD kaart van SanDisk.

Indrukwekkend, maar ik had liever een filmpje gezien van de snelheid van het OS van de E90 (opstarten applicaties etc) als van die 8GB er 7 gevuld zouden zijn met muziek, foto's, filmpjes en andere bestanden.

Het is namelijk alom bekend dat de meeste toestellen traag worden als je het extra geheugen 'volpropt'. dat gebeurt al bij de 2GB (en in mindere mate bij de 1GB) SD kaartjes. . .Gerelateerde links:
Steve's kado: 'n 8GB iPhone voor elke Apple medewerker
8Gb in een geheugenkaart kleiner dan een vingernagel
Sony Ericsson W960i, high-end 8GB Walkmanphone
8GB microSD kaart van Samsung
8Gb musicphone van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.