Entertainment
28 april 2008 - Ron Smeets

Nokia E90, HTC TyTN II en iMate 9502 als videocamera

In onderstaande video wordt de video opname kwaliteit van drie smartphones vergeleken. Het resultaat is zowel verbluffend als weinig verassend.

Verbluffend is de slechte beeldkwaliteit van de HTC. Weinig verrassend is het feit dat de Nokia E90 als beste uit de bus komt.

Een kleine kanttekening moet wel gemaakt worden. Meneer de reviewer vergelijkt namelijk een stil liggende E90 met twee toestellen (de TyTN II en de iMate 9502) die hij in zijn hand houd en dat heeft natuurlijk invloed op de videokwaliteit van beide 'bewegende' toestellen.Gerelateerde links:
Nokia E90 naar nieuwe software versie ?
Zeer uitgebreide videoreview van de HTC TYTN II
HTC TYTN II(P4550)vanaf morgen leverbaar
Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 2)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.