Toestellen
15 februari 2007 - Ron Smeets

Nokia E90 Communicator

Vlak voor het begin van 3GSM circuleerden de eerste foto’s en enkele geruchten over een op komst zijnde nieuwe Nokia Communicator, de E90.

Tijdens 3GSM liet Nokia de eerste officiele info over de E90 circuleren. Het toestel wordt standaard voorzien van een GPS ontvanger, twee camera’s, 3G support met HSDPA en twee displays; een QVGA versie aan de buitenzijde en een 800x352 pixel display aan de binnenkant.

Nokia zegt dat de eerste toestellen al in het tweede kwartaal van dit jaar geleverd gaan worden, maar dat de echte aantallen pas in het derde kwartaal beschikbaar komen. Ga er dus maar van uit dat we hem pas na de zomervakantie in Nederland zullen gaan zien.

De prijs van de E90 liegt er ook niet om: 800 Euro, zonder abonnement.Gerelateerde links:
Eerste echte foto's van de E90
Eerste officiele foto van de Nokia E90?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314