Toestellen
11 april 2009 - Ron Smeets

Nokia E75 demo

Volgens mij krijgen wij komende dinsdag een Nokia E75 binnen om te testen, tenminste als ik de ietwat raadselachtige mail van onze contactpersoon bij de Finse fabrikant goed begrijp ;-)

Hieronder kun je nog een korte videodemo zien die tijdens de CTIA gemaakt werd door de boys van Aving.

http://www.youtube.com/watch?v=KgqV8wPfw3I

Nokia had wel hun standpersoneel iets beter moeten instrueren als je het mij vraagt want om nu te beweren dat de E75 een 'groot scherm heeft'. . . mwah. Ook leuk is zijn argument dat het display 'bijna goed gecentreerd staat boven het toetsenbord. Uhhm, bijna is ook helemaal niet, hoor ;-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.