Geruchten
26 februari 2010 - Ron Smeets

Nokia E73 in Juni naar T-Mobile USA?

Dat Nokia ergens dit jaar een opvolger voor de E72 zal aankondigen zal niemand echt verbazen. Dat dat toestel hoogstwaarschijnlijk de naam E73 zal krijgen, evenmin.

Volgens TmoNews zou Nokia de E73 al in Juni bij T-Mobile in de USA op de markt gaan brengen. Sterker nog, zij claimen ook te weten dat de eerder gespotte Mystic (foto) dus de E73 is. Dat laatste lijkt mij zeer onwaarschijnlijk.

De Mystic is namelijk ook al in verband gebracht met geruchten rondom de nieuwe C-Series. Om precies te zijn zou dit de C6 moeten worden. Kijken we naar het uiterlijk van de eerder gespotte C5 dan lijkt dat ook veel waarschijnlijker.

Enfin, we zullen zien. Zoals gezegd, dat er een E73 zal komen, ergens dit jaar, lijkt een kwestie van tijd, maar of dit hem is en of die vanaf Juni al in de Amerikaanse T-Mobile winkels zal liggen, dat waag ik toch te betwijfelen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.