Geruchten
19 mei 2010 - Ron Smeets

Nokia E73 duikt (weer) op bij T-Mobile USA

Begin dit jaar dook de Nokia E73 ook al eens op in het geruchtencircuit (aka Mystic). Inmiddels is al lang bekend dat het toestel dat toen gespot werd de Nokia E5 bleek te zijn.

Vandaag dook de Nokia E73 ineens weer op (zie afbeelding, grote versie hieronder). Dit keer zou het toestel onder de naam Nokia E73 Mode medio volgende maand (Juni) door T-Mobile in de VS gelanceerd gaan worden. Ook die combinatie is niet helemaal nieuw. Begin dit jaar dook dat gerucht namelijk ook al eens op.

Enfin, het zal mij benieuwen of, en zo ja wanneer, Nokia zelf met de eerste officiele berichten over de E73 naar buiten gaat komen. Ik denk immers niet dat de E73 exclusief voor T-Mobile USA bedoeld zal zijn. Of het hele gerucht moet natuurlijk onzin blijken te zijn ;-) We zullen zien. Nokia-E73-Tmo-VS-a Nokia-E73-Tmo-VS Via: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.