Toestellen
25 februari 2010 - Ron Smeets

Nokia E72 videoreview

De Nokia E72 is, vergeleken met zijn voorganger, op enkele punten cruciale punten verbeterd. Hij heeft een nieuwe camera met wat meer magapixels (5  i.p.v. 3.2), de audio aansluiting is nu geschikt voor de standaard 3.5mm pluggen en de processor is bijna dubbel zo snel.

Verder zijn er ook enkele kleinere verbeteringen toegepast. Zo gaat de accu iets langer mee (dat was bij de E71 overigens ook al geen probleem), zijn de toetsen een fractie ruimer en heeft de E72 een extra optisch trackpad.

Voor de boys van het Beste Product maakte ik enkele weken geleden al deze korte videoreview van de degelijke nieuwste E-Series uit Finland. Enjoy! #hbp_162051447#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.