Toestellen
07 december 2009 - Ron Smeets

Nokia E72 toch nog voor de Kerst in de winkels

Het is al even geleden dat de Nokia E72 officieel aangekondigd werd. Het toestel zou, zo luidden de berichten destijds, rond de zomer (Q3) van dit jaar in de winkels verschijnen, maar die deadline werd niet gehaald.

Engele weken geleden stuurde Nokia vervolgens nog een persbericht uit waarin gezegd werd dat de E72 vanaf week 48 bij ons verkrijgbaar zou zijn, maar ook die streefdatum is inmiddels gepasseerd zonder dat we de E72 in de winkels hebben zien verschijnen.

Volgens de laatste berichten, wederom verspreid middels een persbericht, zal de Nokia E72 nog vóór de Kerst toch eindelijk in de winkels liggen. Ik ben benieuwd. Volgens de Finse fabrikant kunnen we het toestel vanaf volgende week (rond 14 December) verwachten. Voor de liefhebbers, hij gaat, exclusief abonnement 429 Euro kosten. Dat is de adviesprijs van Nokia dus in de diverse (online) shops kun je hem dan zeker voor een bedrag dat ruim onder de 400 Euro ligt al aanschaffen. Koop je de E72 in de online Nokia shop, dan krijg je er gratis een Bluetooth Headset bij, de Nokia BH-216.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.