Toestellen
16 november 2009 - Ron Smeets

Nokia E72 op weg naar de winkels?

Eerder vandaag verstuurde Nokia een internationaal persbericht waarin te lezen was dat het nieuwste E-Series toestel van de Finse fabrikant, de E72, vanaf nu op weg is naar de winkels. Helaas werd er niet bij vermeld voor welke landen dat bericht precies bestemd was.

Inmiddels heb ik al enkele malen navraag geprobeerd te doen bij de Benelux afdeling van Nokia, maar tot nu toe nog zonder resultaat en die wisten mij te vertellen dat het toestel vanaf week 48 in de Nederlandse winkels zal liggen (Update 17-11, 14u).

Op de Nederlandse webshop van de fabrikant is de Nokia E72 op dit moment (maandag, 16-11, 22u) in ieder geval nog steeds alleen te reserveren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.