Geruchten
22 september 2008 - Ron Smeets

Nokia E72 of E63?

Net voor het weekend lekte een video en enkele foto's uit van twee nieuwe Nokia E-Series, de E72 en de E75.

De YouTube en DailyMotion video's zijn inmiddels, vermoedelijk na wat juridisch wapengekletter vanuit Finland, alweer offline gehaald, dus helaas zullen we even op zoek moeten gaan naar een ander lek ;-) Van de andere kant betekent het waarschijnlijk ook dat de toestellen dus echt bestaan, maar daar twijfelde ik eigenlijk, na het zien van de video, al niet aan.

Volgens het Tsjechische MobilMania zou de E72 echter officieel als E63 op de markt gaan komen. Dat zou dus betekenen dat de uitgelekte video niet juist was want daarin werd het toestel toch echt als de E72 voorgesteld. We zullen zien.Gerelateerde links:
Live foto's van de Nokia E75
Nokia E72 en E75 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.