Toestellen
22 april 2010 - Ron Smeets

Nokia E72 nu ook in het wit

Wit is al een tijdje weer helemaal ín. Nokia speelt daar ook handig op in. Zo zijn er, onder andere, al een witte N97 Mini, N97 en E71 op de markt. Daar komt binnen nu en enkele weken ook de E72 bij.

Op diverse online shop sites is het toestel al te bestellen. Bijvoorbeeld bij T-Mobile waar ze nu nog een levertijd van zo'n zes weken melden.

De witte uitvoering van de E72 wordt compleet geleverd met een witte Bluetooth headset, de BH-216, een stereo headset, ook in wit en dito beschermhoesje. Qua specs is het toestel, natuurlijk, gelijk aan de standaard versie van de E72 die al een tijdje in de winkels ligt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.