Toestellen
14 juni 2009 - Ron Smeets

Nokia E72 duikt op in video

Nokia heeft dit weekend zelf een filmpje online gezet van de E72. Zo op het eerste (en tweede) gezicht zou ik zeggen dat dit de beoogde opvolger moet worden van de populaire E71. Veel meer is er nog niet over bekend. Enjoy. . . (Thanx Ronald!)

Update: 21u30: Het blijkt om een reclamefilmpje te gaan voor de E72 dat 'per ongeluk' op het publieke kanaal van YouTube terecht was gekomen. Het filmpje was kort daarna alweer offline, maar er zijn gelukkig andere bronnen die hem in de tussentijd al gedownload hadden. Ik inmiddels ook ;-)

Het toestel, de Nokia E72, die in onderstaande video getoond wordt heeft een 5 megapixel camera, iets ander toetsenbord lay-out (vergelijken met zijn voorganger, de E71) en lijkt wel ietsje dikker te zijn, maar dat kan optisch bedrog zijn.


Nokia E72
by DevilsRejection

Nokia-E72-Front
Nokia-E72-Back

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.