Geruchten
06 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia E71i op komst?

De Nokia E71 is een van de succesvolste business toestellen van de afgelopen negen maanden. Als we deze geruchten mogen geloven dan komen de Finnen binnenkort met de E71i, een geupgrade versie, op de proppen.

De Nokia E71i zou niet alleen voorzien worden van den nieuwste firmware software, S60 FP2, maar ook een 5 megapixel camera krijgen. Wanneer de E71i in de winkels moet gaan verschijnen is nog niet bekend. Gesproken wordt over een aankondiging ergens in de herfst van dit jaar. Mmmh, dat mag eerder wat mij betreft ;-) (Foto is 'geshopt').

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.