Toestellen
08 augustus 2011 - Ron Smeets

Nokia E7 vs Nokia N950 (video)

De Nokia N950 is een zogenaamd ontwikkelaarstoestel die (hoogstwaarschijnlijk) niet los in de winkels zal komen te liggen. Er zijn de afgelopen weken al vele videodemo's van de N950 opgedoken.

Hieronder staat een ruim drie en een halve minuut durende vergelijkende video waarin de N950 naast de E7 gelegd wordt. Beide toestellen zijn zogenaamde touchscreen modellen met een slide-out qwerty toetsenbord. De N950 draait echter op MeeGo terwijl de E7 het met Symbian 'moet doen'.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.