Toestellen
27 januari 2011 - Ron Smeets

Nokia E7 vs HTC Desire Z

Zo ongeveer de enige overeenkomsten tussen de HTC Desire Z en de Nokia E7 zijn de aanwezigheid van een touchscreen display een fysiek, slide-out, toetsenbord.

In onderstaande video worden de twee met elkaar vergeleken. Of beter gezegd, ze weortden na elkaar even van dichtbij bekeken, zonder een oordeel te geven over de prestaties. De Nokia lijkt iets degelijker gebouwd te zijn (vooral de slider mechaniek), maar dat zal niemand echt verbazen, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.