Toestellen
19 januari 2011 - Ron Smeets

Nokia E7 volgende maand in Finland en Zweden te koop

De Nokia E7 wordt bij ons, op z'n vroegst, pas vanaf eind maart in de winkels verwacht. In haar thuisland en in Zweden heeft Nokia de E7 inmiddels al in de Nokia Shop opgenomen voor pre-order. Het toestel heeft daar formeel de naam Nokia E7 Communicator gekregen.

De verwachte leverdatum staat op februari en de losse toestelprijs bedraagt 599 Euro (5.995 Zweedse kronen). Dat komt ongeveer met het prijskaartje dat Nokia tijdens de presentatie van de E7 bekendmaakte (589 incl BTW).

Vandaag, ook dat is al bekend, wordt er een Nokia toestel in de VS galanceerd, samen met AT&T. Het gerucht ging dat dat ook de E7 zou worden, maar de afgelopen dagen duiken ook berichten op dat het mogelijk om de C7 zou gaan. Hoe dan ook, wij horen niet bij de zogenaamde 'first wave' landen waar de E7 uitgebracht wordt.

Nokia-E7-Finland-Shop Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.