Toestellen
11 april 2011 - Ron Smeets

Nokia E7 van dichtbij bekeken (video)

Ik weet dat veel lezers zitten te wachten op mijn review van de Nokia E7. Die is bijna klaar, maar door omstandigheden is die (stond gepland voor vandaag) nog een dag of twee vertraagd.

De Cowboy Dennis maakte voor ons en Beste Product alvast onderstaande videoreview van de Nokia E7. Zonder al te veel te willen verklappen zijn hun bevindingen met de hardware meer dan uitstekend. De software heeft echter nog wat verbeterpunten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.