Toestellen
08 februari 2011 - Ron Smeets

Nokia E7 uitgepakt

De Nokia E7 ligt, zo werd gisteren officieel bekend gemaakt door de Finse fabrikant, eind maart bij ons in de winkels. Volgens het internationale persbericht is het toestel vanaf nu echter al in sommige andere 'selected markets' beschikbaar. Ook dat is niet echt verrassend omdat Nokia van meet af aan al liet weten dat de Benelux niet bij de zogenaamde 'first wave' landen / regios's hoorde waar de E7 uitgebracht zou worden.

Online verschijnen nu dus wel al de eerste uitpakvideo's van het toestel. Hieronder kun je daar eentje van bekijken. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.