Geruchten
07 september 2010 - Ron Smeets

Nokia E7 op komst?

Over precies een week wordt in Londen de 2010 editie van Nokia World gehouden. Aangezien de Finse fabrikant ervoor gekozen heeft om geen aankondigingen en presentaties meer te doen tijdens het Mobile World Congress en ze ook niet (meer) aanwezig zijn op de CeBIT of de IFA wordt Nokia World automatisch het belangrijkste evenement van de (nog steeds) wereldmarktleider op het gebied van mobiele telefonie.

De afgelopen weken en maanden gingen al diverse geruchten rond over nieuwe toestellen die Nokia in Londen (mogelijk) gaat onthullen. Daarbij waren de N9, C7 en een toestel dat er uitziet als een qwerty (slider) versie van de N8 maar ook al aangezien werd voor de N9.

Als we de meest recente geruchten, afkomstig van Reuters en een XML profiel, mogen geloven dan wordt dat laatste toestel het nieuwe E-Series valggenschip, ofwel de Nokia E7. In een video die enkele weken geleden al eens opdook was te zien dat dit toestel uitgerust lijkt te gaan worden met hetzelfde OS als de N8, Symbian^3 dus. We zullen zien. Hieronder kun je nog de video bekijken van TechnoBuffalo waarin het toestel te zien is.

Nokia from Techno Buffalo on Vimeo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.