Toestellen
23 november 2010 - Ron Smeets

Nokia E7 al te bestellen (pre-order) bij Expansys

De Nokia E7 komt nog dit jaar in de winkels te liggen. In de webshop van Expansys is het toestel al te bestellen (pre-order) voor 695 Euro.

Geen echt groot nieuws natuurlijk want het gebeurt regelmatig dat nieuwe toestellen weken voor de release al in diverse webwinkels opduiken, maar het viel mij vooral op vanwege de prijs. Tijdens de lancering van de Nokia E7 in Londen sprak de Finse fabrikant namelijk over een adviesprijs van 589 Euro (inclusief BTW).

Kortom, ik zou de Nokia E7 van Expansys dus nog maar even links laten liggen, tenzij je hem zo graag wilt hebben dat je bereid bent er meer als 100 Euro meer voor te betalen. Letwel, dat betekent natuurlijk niet dat je het toestel dan ook eerder in huis zult hebben. Weggegooid geld, als je het mij vraagt, dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.