Toestellen
08 januari 2009 - Ron Smeets

Nokia E63 vs E71

De boys van Phoneomenon hebben een fraaie videoreview (zie hieronder) gemaakt van de Nokia E63. Het toestel wordt onder andere vergeleken met zijn grote en duurdere broer, de E71.

Mocht je het nog niet weten, de belangrijkste verschillen tussen de E63 en de E71 zijn de aanwezigheid van 3G support op de E63. Daarentegen heeft de E71 een 2.5mm audio uitgang in plaats van de meer gebruikte 3.5mm aansluiting bij de E63.

http://www.youtube.com/watch?v=LRIpF7ftMe4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.