Geruchten
29 oktober 2008 - Ron Smeets

Nokia E63 naast de E71 gefotografeerd

Schijnbaar, als deze berichten kloppen, heeft een van de ontwikkelaars die aanwezig waren tijdens de Symbian Smartphone Show, vorige week in Londen Nokia E63 uit zijn broekzak getoverd.

De afgelopen weken is de E63 al enkele malen in het geruchtencircuit opgedoken en vorige week dook al een goede foto van deze nieuwe E-Series op.

Op een van de twee foto's die nu gepubliceerd zijn (zie hieronder) is de E63 te zien naast de E71. Voor zover ik kan zien lijkt de E63 ietwat breder en heeft hij in ieder geval een iets groter scherm. Verder zijn er twee extra toetsen geplaatst op de onderste rij van het qwerty keyboard.

Als je de het toestel vergelijkt met de E71 zou het logischer zijn wanneer Nokia dit model een E7X typenummer gaf, toch?

Nu maar afwachten of, en zo ja wanneer, Nokia besluit om de E63 officieel aan te gaan kondigen.

Via: DailyMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.