Toestellen
22 februari 2009 - Ron Smeets

Nokia E55 hands-on

Een van de twee nieuwe E-Series die in Barcelona aangekondigd werden was de E55. Wat mij betreft een van de betere E-Series die de Finnen de afgelopen twee jaar gemaakt hebben.

Ik zie de E55 toch vooral als de ultracompacte versie van de immens populaire E71 en voorspel hem een grote, succesvolle toekomst. Het half-qwerty toetsenbord zal even wennen zijn maar voor iedereen die de E71 toch ietwat te breed vindt kan de E55 een perfect alternatief worden.

Een korte demo, afkomstig van Nokia Conversations, kun je hieronder zien.

http://www.youtube.com/watch?v=a5hnkXfhQXE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.