Nieuws
06 april 2011 - Ron Smeets

Nokia Drop demo

Met Nokia Drop (nee, niet die eetbare variant ;-) kun je op een simpele manier content (foto's, linkjes etc) van je browser op je PC of Laptop naar je Nokia sturen. Hieronder kun je een demovideo zien waarin kort getoond wordt hoe het werkt.

Op dit moment, het is nog een beta versie, is Nokia Drop (login en Betalabs account verplicht) compatible met Symbian S60 (5th Edition), Symbian^3 toestellen en, op PC of Laptop, met Firefox 3.6, 4.0 en Chrome (browers).

http://www.youtube.com/watch?v=eQijOlP5gMU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.