Accessoires
14 december 2012 - Ron Smeets

Nokia draadloze oplader en 360 Play (video)

Helaas heb ik nog geen draadloze (NFC) accessoires voor mijn Nokia Lumia 920. Omdat het toestel nog niet in Nederland te koop is zijn er ook nog geen testexemplaren beschikbaar via Nokia. Dat duurt dus nog een paar weken.

Hieronder kun je wel twee aardige video's bekijken van zowel de 'Wireless Charging Plate' als de Nokia Play 360 speaker. De Charging Plate wordt, voor wie het nog niet wist, standaard meegeleverd als je (vanaf medio januari dus) een Lumia Windows Phone 8 toestel koopt. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=HU7e7o9Wpiwhttp://www.youtube.com/watch?v=C2-8tfxfoEw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.