Nieuws
13 maart 2009 - Ron Smeets

Nokia dame vertelt over de drie nieuwe muziektoestellen

De drie nieuwe muziektoestellen die Nokia deze week lanceerde laten nog even op zich wachten en dus zullen we het de komende weken (maanden) nog even moeten doen met foto's en filmpjes van de 5730-, 5330 XpressMusic en de 5030 XpressRadio.

Hieronder kun je enkele demofilmpjes bekijken waarin een degelijk geklede Nokia dame de drie toestellen bespreekt. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=nnldaBuR6u4http://www.youtube.com/watch?v=GYzXCxjAKr4http://www.youtube.com/watch?v=3XK3Sv-u6oA

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.