Geruchten
12 november 2007 - Ron Smeets

Nokia countdown: Woensdag 14-11 om 13u00

Vorige week werd al officieel bekend dat de Finse toestelmaker voor aanstaande woensdagmiddag een aankondiging gepland heeft staan vanuit haar kantoor in Espoo (Finland).

Vlak voor het weekend lanceerde Nokia ook nog een countdown site voor een nieuwe N-Series toestel en die klok loopt af op woensdag a.s. om 13u00 (onze tijd).

Enfin, nog meer aanwijzingen dat de Finnen deze week de N82 officieel zullen gaan presenteren aan het grote publiek.Gerelateerde links:
Eerste videopreview van de Nokia N82
Nog meer foto’s van de N82 uitgelekt
Nieuwe Nokia N-Series op 13 November in Espoo
Nieuwe foto's van de Nokia N82 opgedoken
Nokia N82 in het wild gefotografeerd
Is dit de Nokia N82?
Nokia N82 al nagemaakt
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.