Entertainment
02 september 2008 - Ron Smeets

Nokia 'Comes With Music' primeur voor Engeland

Precies een jaar nadat Nokia in Londen voor het eerst melding maakte van de 'Comes With Music' service wordt de dienst in Engeland nu eindelijk gelanceerd.

De dienst wordt in eerste instantie geleverd in combinatie met een pre-pay versie van de Nokia 5310 xPressMusic en zal tot het eind van het jaar exclusief bij CarephoneWarehouse verkrijgbaar zijn. De prijs is echter nog niet bekendgemaakt.

Kopers van een nieuwe Nokia 5310 xPressMusic kunnen daarmee een jaar lang en onbeperkt muziek downloaden van Ovi, Nokia's mobiele content portal.

Wanneer de eerste 'Comes With Music' toestellen hier op de markt gaan komen is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Warner Music weer terug in de Nokia Music Store
Een jaar lang muziek downloaden bij een nieuwe Nokia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.