Entertainment
23 april 2009 - Ron Smeets

Nokia Comes With Music geen succes

Hier in Nederland moeten we nog tot eind dit jaar wachten voordat de Comes With Music service van Nokia beschikbaar komt. Het voordeel van deze dienst is dat je bij de aanschaf van een (prepay) toestel een jaar lang (of zolang als het abonnement loopt) gratis en ongelimiteerd muziek kunt downloaden uit de Nokia Music Store.

In Engeland is de dienst al sinds vorig jaar Oktober 'live' maar een echt succes, zo blijkt nu, is het niet. Volgens Music Ally zijn er sinds de Engelse lancering slechts 23.000 Comes With Music abonnementen/toestellen verkocht, zo meldt de BBC.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.