Entertainment
20 november 2012 - Ron Smeets

Nokia City Lens demo in New York (video)

Nokia City Lens is de Augmented Reality browser die de Finse fabrikant onder andere toegevoegd heeft, als 'unieke feature', aan haar Windows Phone toestellen.

Hieronder kun je een aardige demo van Nokia City Lens beklijken, gemaakt door PocketNow in New York. Ik blijf dit soort Augmeted Reality applicaties echter nog steeds zien als een leuke gimmick. Vooralsnog zie ik maar weinig mensen om mij heen die er ook daadwerkelijk, en regelmatig, gebruik van maken. Dat geldt niet alleen voor City Lens maar ook voor vergelijkbare diensten als Layar en dergelijke.

http://www.youtube.com/watch?v=55Qdem9pJxY

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.