Nieuws
10 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia CES 2012 keynote (video)

Afgelopen nacht presenteerde Nokia de Lumia 900. Dit wordt de grotere broer van de Lumia 800 die voorlopig alleen in de VS beschikbaar zal komen, exclusief voor klanten van AT&T. Later dit jaar, vermoedelijk ergens in de lente, (ik verwacht meer info daarover in Barcelona) zal de Lumia 900 ook naar Europa (en de Benelux) komen. Dat wordt waarschijnlijk wel een versie zonder 4G (Lte) support maar 'gewoon' met 3G (UMTS/HSPA).

Voor de liefhebbers staat hieronder de video van de hele Nokia CES keynote. Daarin treden onder andere Stephen Elop, Steve Ballmer en Ralph de la Vega (CEO van AT&T) op die overduidelijk alledrie erg in hun sas zijn met de Lumia 900 ;-)) 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.