Geruchten
19 augustus 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 weer gekiekt

Met geruchten uit China moet je natuurlijk altijd een beetje uitkijken. Daar zijn ze immers heel goed in het namaken van toestellen, zelfs nog vóórdat die bij ons officieel aangekondigd en in de winkels liggen ;-)

Gisteren zijn, in China dus, enkele nieuwe kiekjes van de Nokia C7 opgedoken, een toestel dat al een paar keer in het geruchtencircuit te zien was. De foto's zien er redelijk echt uit. en zijn heel wat duidelijker dan de kiekjes die enkele maanden geleden opdoken.

In eerdere geruchten werd al gesproken over de specs. Zo zou nde Nokia C7 voorzien worden van het Symbian^3 OS, een 8 megapixel camera met dual LED flitser (op de foto's hieronder duidelijk zichtbaar) en een 3.5 inch touchscreen display. Meer is nog niet bekend, maar ik gok er op dat GPS, Bluetooth en WiFi ook tot de standaard uitrusting van de C7 gaan behoren ;-) Nu maar afwachten of Nokia de C7 over enkele weken in Londen zal gaan onthullen. Nokia-C7-Rumor-1808-a Nokia-C7-Rumor-1808-b Nokia-C7-Rumor-1808-d Nokia-C7-Rumor-1808-c

UPDATE (10u40): Er is ook nog een nieuwe video van de C7 opgedoken, via dezelfde Chinese bron:

UPDATE (22u30): en nog een video van dezelfde Chinese bron. Hierin wordt meer van de werking van het toestel zelf getoond:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.