Toestellen
02 december 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 video review, tweede poging (nu met succes ;-))

Regelmatige lezers zullen zich ongetwijfeld mijn 'eerste poging' om een videoreview van de Nokia C7 te maken nog herinneren. Die ging namelijk een beetje de mist in omdat het toestel tijdens de opnames 'stierf'.

Enkele dagen geleden heb ik een tweede poging gedaan om het toestel aan een videoreview te onderwerpen, en met succes. Inmiddels gebruik ik de C7 zelf al ruim twee weken en ik ben toch behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van deze Nokia.

Dat geldt ook voor de reacties die ik van mensen om mij heen krijg. Hij is strak, sexy en compleet. En voor de doelgroep, over het algemeen toch de ietwat minder veeleisende consument die een mooi, degelijk en goed toestel zoekt, een prima alternatief voor de duurdere, en ietwat logger ogende, N8. Dankzij handige apps zoals 'Grid' en een goede multitasking interface is de traagheid (ja, dat vind ik nog steeds) van het Symbian^3 OS nauwelijks nog merkbaar en wordt de C7 een prima brukbaar toestel. Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.